Project Description

NU FACI O POZA, CREEZI O FOTOGRAFIE

„Cand fotografiezi oameni in culori, le fotografiezi imbracamintea.

Cand fotografiezi oameni in alb si negru,

le fotografiezi sufletul.” –  TED GRANT

SERVICII FOTO NUNTA

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII

SERVICII FOTO NUNTA

Servicii foto nunta

Oferim servicii foto pentru evenimente private. Fie ca este vorba despre fotografii de nunta, fotografii de botez, fotografii la cununie, fotografii la aniversare, fotografii la mot, sedinte foto de logodna, sedinte foto Trash the Dress, sedinte foto pentru viitoare mamici sau fotografii la petreceri, noi putem fi alaturi de tine in aceste momente sa iti amintim mereu ca trebuie sa te relaxezi, sa fi tu insati, sa simtiti ca esti special, sa stralucesti, dar mai ales sa te distrezi.

Fotografia de nunta

Fotografia de nunta este impartita in cinci categorii: fotografia de nunta traditionala, fotografia de nunta in stil fotojurnalistic, fotografia de nunta in stil „fashion”, fotografia de nunta de studio si fotografia de nunta in stil contemporan.

Stilul nostru – fotograf nunta Brasov

Care este stilul vostru? Cum este nunta voastra? Noi va spunem ca se pot imbina mai multe tipuri de fotografie de nunta sau se poate alege unul singur. Noi preferam fotografia de nunta tip reportaj, adica fotografia in stil fotojurnalistic si imbinam cu fotografia in stil contemporan, pentru ca ne place sa surprindem emotia si naturaletea mirilor si a invitatilor, dorim sa evidentiem atmosfera zilei si ne place sa spunem povesti prin fotografii.

CITESTE MAI MULT

SERVICII VIDEO

Pe langa fotograf nunta Brasov va punem la dispozitie si servicii video. Oferim servicii foto-video pentru nunta, botez, cununie, aniversare, Trash the Dress, petrecere sau alte evenimente.

VEZI VIDEO
Viziteaza site-ul in engleza