Project Description

NU FACI O POZA, CREEZI O FOTOGRAFIE

„Ca fotograf, singurul mod in care poti sa iti faci inima sa bata in continuare este acela de a fotografia ceea ce iubesti.” – JOE MC NALLY

FOTOGRAFIE DE BOTEZ

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII

SERVICII FOTO – Fotografie de botez

Fotografie de botez

Printre alte evenimente din viata noastra – botezul este poate unul din cele mai importante.
Nou-nascutii nu pot memora imaginile de la botezul lor si de aceea noi vom fi acolo mai intai pentru ei si mai apoi pentru dumneavostra. Vom fi acolo pentru a surprinde acele imagini pe care cei mici nu si le amintesc si pe care cu siguranta peste ani vor dori sa le retraiasca. Vom captura momentele pe care bunicii, parintii si nasii le pierd, coplesiti fiind de emotii si de rapiditatea cu care se desfasoara ceremonia Botezului. Vom reda in fotografii emotiile, bucuria, nerabdarea, agitatia cat si alte stari cu care cei prezenti se vor confrunta.
Astfel, cine va privi albumul de la botez va simti ca a fost si el prezent la eveniment.

Stilul nostru – fotograf nunta Brasov

Care este stilul vostru? Cum este nunta voastra? Noi va spunem ca se pot imbina mai multe tipuri de fotografie de nunta sau se poate alege unul singur. Noi preferam fotografia de nunta tip reportaj, adica fotografia in stil fotojurnalistic si imbinam cu fotografia in stil contemporan, pentru ca ne place sa surprindem emotia si naturaletea mirilor si a invitatilor, dorim sa evidentiem atmosfera zilei si ne place sa spunem povesti prin fotografii.

CITESTE MAI MULT
Viziteaza site-ul in engleza