Project Description

NU FACI O POZA, CREEZI O FOTOGRAFIE

„Iti trebuie multa imaginatie pentru a fi un fotograf bun. Pentru a fi pictor iti trebuie mai putina imaginatie, pentru ca poti inventa lucruri.” – DAVID BAILEY

BEFORE WEDDING

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII

SERVICII FOTO – BEFORE WEDDING

BEFORE WEDDING

Aceasta este o sesiune foto care va avea loc cu cateva saptamani (zile sau luni) inainte de nunta. Viitorii miri se pot imbraca dupa bunul plac in functie de locatia aleasa. Putem fi numai noi sau puteti lua cu voi si 2-3 prieteni.
Aceasta sedinta foto o recomandam pentru ca astfel ne putem cunoaste mai bine, ne imprietenim si ne obisnuim fiecare cu stilul celuilalt. In felul acesta la nunta totul se va desfasura mult mai bine si mult mai relaxat.
Sesiunile de logodna definesc relatia, stilul, personalitatea si pasiunile celor doi.

SERVICII FOTO NUNTA

Care este stilul vostru? Cum este nunta voastra? Noi va spunem ca se pot imbina mai multe tipuri de fotografie de nunta sau se poate alege unul singur. Noi preferam fotografia de nunta tip reportaj, adica fotografia in stil fotojurnalistic si imbinam cu fotografia in stil contemporan, pentru ca ne place sa surprindem emotia si naturaletea mirilor si a invitatilor, dorim sa evidentiem atmosfera zilei si ne place sa spunem povesti prin fotografii.

CITESTE MAI MULT
Viziteaza site-ul in engleza