Project Description

NU FACI O POZA, CREEZI O FOTOGRAFIE

„Fotografia nu este despre lucrurile fotografiate. Este despre cum arata ele in fotografie.” – GARRY WINONGRAND

AFTER WEDDING

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII

AFTER WEDDING

After wedding, „Trash the dress” sau „Distruge rochia” este o sesiune foto care se tine intr-o zi diferita de ziua nuntii. Este o sedinta foto speciala deoarece costumul si rochia de mireasa nu vor mai fi menajate si nu vor mai reprezenta un impediment pentru a face niste fotografii altfel. Poate fi perceputa ca o declaratie ca nunta s-a sfarsit si rochia nu va mai fi purtata niciodata. Este o alternativa la pastrarea rochiei in dulap sau vanzarea acesteia dupa marele eveniment.
Locul unde se va desfasura aceasta sesiune foto contrasteaza cu imbracamintea eleganta a celor doi. Cele mai multe cupluri doresc ca aceasta sedinta sa aiba loc pe o plaja, langa un rau/apa, dar ea s-ar putea face in multe alte locuri – care nici nu-ti trec prin cap ca ar putea fi folosite pentru o sedinta foto. Cei doi pot sta desculti sau se pot incalta in bocanci, tenisi sau ce doresc, isi pot acoperi capul cu o sapca sau cu un batic. Orice este permis atata timp cat exista buna-dispozitie.
Multi isi doresc sa vada altceva in fotografiile de la nunta, altceva decat eleganta, stralucire sau o tinuta impecabila. Fiecare are asteptari mari in ceea ce priveste fotografia de nunta, iar „Trash the dress” poate oferi acele fotografii care se ridica la asteptarile mirilor.
Proaspetii insuratei vor fi mult mai relaxati, nu vor mai avea emotii si nici oboseala nu ii va mai impiedica sa se desfasoare dupa bunul plac, sa fie mai „salbatici”, sa fie mai jucausi, sa isi elibereze energia. In urma acestei sedinte foto, pe langa distractie, vor ramane cu niste amintiri frumoase dar si cu niste fotografii aparte, iesite din tipare.

Stilul nostru – fotograf nunta Brasov

Care este stilul vostru? Cum este nunta voastra? Noi va spunem ca se pot imbina mai multe tipuri de fotografie de nunta sau se poate alege unul singur. Noi preferam fotografia de nunta tip reportaj, adica fotografia in stil fotojurnalistic si imbinam cu fotografia in stil contemporan, pentru ca ne place sa surprindem emotia si naturaletea mirilor si a invitatilor, dorim sa evidentiem atmosfera zilei si ne place sa spunem povesti prin fotografii.

CITESTE MAI MULT
Viziteaza site-ul in engleza