Nunta in vreme de coronavirus – Recomandari

Salutare dragilor,

Speram ca sunteti bine. Sa aveti grija de voi si sa ascultati sfaturile specialistilor.

Sunt multe lucruri la care va ganditi atunci cand va planificati nunta, indiferent de data la care cade aceasta in calendar. Dar daca se intampla sa se afle in mijlocul isteriei legate de coronavirus, poate va intrebati ce ar trebui sa faceti – daca este ceva – sa va pregatiti si sa va planificati pentru situatia in care nunta voastra poate fi afectata.

Adevarul este ca pandemia a afectat  si perturbat toti viitorii miri care au nunta in lunile urmatoare si  toti furnizorii din industria nuntilor. Dintr-un eveniment care trebuia sa fie cel mai frumos, s-a transformat intr-un eveniment care ne tine intr-o continua tensiune, stres si frustrare.

Cand o sa revina totul la normal, pentru a putea stabili urmatorii pasi? Cand vom scapa de acest coronavirus?

Un sfat general?

Fiti pregatiti, urmariti stirile din surse oficiale si discutati cu prietenii, invitatii si mai ales cu  furnizorii de servicii. Toti sunt acolo pentru voi si va vor ajuta cu sfaturi, vor cauta impreuna cu voi solutii si vor petrece alaturi de voi – cand va fi toata lumea in siguranta si cand vor fi cu totii intr-un context mai bun. Indiferent de situatie, este foarte important sa va pastrati calmul, sa mergeti inainte si sa nu uitati ca nu sunteti singuri in aceste momente incerte.

Ar trebui sa amanati nunta?

Pandemia de coronavirus creste pe zi ce trece si suntem indemnati sa respectam distantarea sociala. Ar trebui sa amanati nunta? Momentan sunt interzise adunarile cu mai mult de 8 persoane in urmatoarele 15-30 zile. Este bine sa luati in considerare varianta amanarii evenimentului si sa luati legatura cu cei mai importanti furnizori (local, Dj./fornatie, foto-video) pentru a afla care sunt datele in care acestia sunt disponibili. Cu cat luati legatura mai repede cu acestia, cu atat aveti sanse mai mari ca acestia sa fie disponibili la aceeasi data. Este bine sa fiti flexibili si sa luati in considerare datele mai putin populare, cum ar fi vineri sau duminica si chiar date din 2021. Varianta amanarii evenimentului este poate cea mai buna optiune. De ce?  Pentru ca presupune cele mai mici pierderi financiare, atat pentru viitorii miri, cat si pentru furnizori.

Cu totii ne dorim sa se sfarseasca cat mai repede aceasta perioada nebuna, sa dispara cat mai repede noul coronavirus, dar pana atunci

#statiacasa.

Multa sanatate! Vom trece si peste acesta etapa!!!

ABONEAZA-TE LA BLOG

SERVICII FOTO – Fotograf nunta Brasov

Fotograf nunta Brasov

Oferim servicii foto pentru evenimente private. Fie ca este vorba despre fotografii de nunta, fotografii de botez, fotografii la cununie, fotografii la aniversare, fotografii la mot, sedinte foto de logodna, sedinte foto Trash the Dress, sedinte foto pentru viitoare mamici sau fotografii la petreceri, noi putem fi alaturi de tine in aceste momente sa iti amintim mereu ca trebuie sa te relaxezi, sa fi tu insati, sa simtiti ca esti special, sa stralucesti, dar mai ales sa te distrezi.

Fotografia de nunta

Fotografia de nunta este impartita in cinci categorii: fotografia de nunta traditionala, fotografia de nunta in stil fotojurnalistic, fotografia de nunta in stil „fashion”, fotografia de nunta de studio si fotografia de nunta in stil contemporan.

Stilul nostru – fotograf nunta Brasov

Care este stilul vostru? Cum este nunta voastra? Noi va spunem ca se pot imbina mai multe tipuri de fotografie de nunta sau se poate alege unul singur. Noi preferam fotografia de nunta tip reportaj, adica fotografia in stil fotojurnalistic si imbinam cu fotografia in stil contemporan, pentru ca ne place sa surprindem emotia si naturaletea mirilor si a invitatilor, dorim sa evidentiem atmosfera zilei si ne place sa spunem povesti prin fotografii.

CITESTE MAI MULT
pantofi albastru clasic pantone pentru nunta
sedinta foto sub tampa toamna
racos lacul de smarald trash the dress