GHIDUL NUNTII DE FOTO Y CAFE

Ghidul pentru planificarea si organizarea nuntii de Foto y Cafe

Bine ai venit pe site-ul www.fotoycafe.ro – locul unde planificarea nunții tale devine mult mai ușoară cu ajutorul nostru. Suntem Mădă și Cipri, doi fotografi pasionați, dedicați capturării momentelor magice din ziua cea mare a cuplurilor. În lunga noastră călătorie în lumea fotografiei de nuntă, am simțit mereu dorința de a oferi viitorilor miri nu doar imagini frumoase, ci și ghidul nuntii complet care să-i îndrume pas cu pas în această călătorie specială.

Ghidul nunții este rezultatul experiențelor noastre și al colaborării cu numeroase cupluri minunate. Am adunat cele mai bune sfaturi, idei creative și informații esențiale pentru a te ajuta să îți planifici nunta într-un mod relaxat și plin de bucurie. Fiecare detaliu contează, iar noi suntem aici pentru a te ghida.

Indiferent dacă ești la începutul călătoriei de planificare a nunții sau cauți sfaturi și trucuri pentru a aduce un plus de strălucire evenimentului tău, ești la locul potrivit. Sperăm că ghidul nunții realizat de noi te va inspira și îți va oferi încrederea necesară pentru a face alegeri informate și pentru a transforma ziua nunții tale într-un eveniment cu adevărat memorabil.

Ghidul complet de organizare a nuntii este disponibil gratuit – apasa butonul de mai jos pentru descarcare

SERVICII FOTO NUNTA

Daca ti-a placut Ghidul nuntii realizat de Foto y Cafe si nu ai gasit inca fotograf pentru evenimentul tau, noi te putem ajuta.

Pentru cei care nu ne cunosc, noi suntem Mădă și Cipri, fotografi și terapeuți anti-cameră-de-fotografiat cu experiență proprie.

Împreună, formăm echipa potrivită pentru orice eveniment, de la nunți și botezuri, până la petreceri de ziua de naștere și sesiuni foto cu animale de companie.

Suntem pregătiți să surprindem momente amuzante, emoționante și chiar acel instantaneu când cineva își dă seama că a uitat să-și pună pantalonii pe el înainte de ședința foto!

Simțiți cum vă bate inima cu putere la gândul că trebuie să fiți vedete pentru o zi, iar partenerul vostru evită ideea de a zâmbi în fața unei camere de fotografiat precum o pisică fuge de aspirator?

Știm că pozele de nuntă pot fi mai înfricoșătoare decât o tură cu rollercoaster-ul pentru un șofer de autobuz, dar avem antidotul pentru anxietatea foto!

Am dobândit abilitatea de a transforma acele momente tensionate în instantanee pline de haz și autenticitate. Suntem doi artiști care în loc să picteze pe pânză, punem culoare și bucurie în tabloul emoțiilor voastre! 🎨😄

Din 2011, ne-am dedicat să aducem la viață emoțiile din spatele camerei de fotografiat și să capturăm cele mai autentice și sincere momente ale iubirii voastre!

Pentru că suntem mai mult decât niște nume pe un site Web sau o pagină de socializare, propunem o întâlnire la o cafea pentru a ne cunoaște mai bine. Acolo, putem discuta detalii, putem râde împreună și putem găsi modalități de a face ca ziua voastră specială să fie unică și relaxantă, așa cum trebuie să fie.

Locurile sunt limitate, iar agenda noastră se umple rapid, așa că nu ezitați să ne contactați și să stabiliți o întâlnire cu noi. Abia așteptăm să ne cunoaștem și să descoperim povestea voastră!

„Cand cuvintele devin neclare, ma voi cocentra pe fotografii. Cand imaginile nu vor mai fi de calitate, ma voi multumi cu tacerea.”

ANSEL ADAMS

„Nu esti decat tu si camera ta. Limitele in fotografiile tale sunt in tine, pentru ca ceea ce vedem este ceea ce suntem”

ERNST HASS

SERVICII CABINA FOTO NUNTA

Ai descarcat Ghidul nuntii realizat de Foto y Cafe si doresti Cabina Foto pentru evenimentul tau, noi te putem ajuta.