Loading...
Despre noi doi2021-03-11T12:35:07+00:00

CINE SUNTEM? CE FACEM? DE CE FOTO Y CAFE?

Cine suntem noi?

Suntem doi tineri pasionati de fotografie (fotografie de nunta, fotografie de botez) si vrem sa facem ca evenimentele din viata voastra sa va ramana mereu proaspete in minte, privind imaginile surprinse in acele momente. „Foto y Café” adica Fotografie si Cafea a pornit de la ideea de a ne imprieteni la o cafea, in timp ce discutam despre cum putem noi surprinde acele clipe speciale pentru voi.

Ce ne place? Care este stilul nostru?

Noua ne place sa surprindem emotia, ne place sa spunem povesti prin fotografii, acesta fiind si scopul nostru: sa redam viata in imagini. „Nu este vorba de sarut, ci de momentul de dinainte si cel imediat urmator. Momentele pe care nu le stii.” sunt cuvintele lui Jasmine Star o profesionista in fotografia de nunta. Asta vrem si noi sa surprindem si acesta este stilul nostru: fotografia jurnalistica (instantaneul). Aparatul foto este doar o extensie a ochiului si a sufletului nostru.

Ce iubim?

Sloganul dupa care noi lucram este o interpretare in limba romana a ceea ce a spus Joe McNally – un fotograf pe care noi il apreciem: „Nu trebuie sa fi in camera cand oamenii se uita la fotografiile tale. Fotografiile ar trebui sa vorbeasca de la sine.” Tot el spunea: „Ca fotograf, singurul mod in care poti sa iti faci inima sa bata in continuare este acela de a fotografia ceea ce iubesti.” Noua asta ne place, asta iubim – sa fotografiem oameni si sa spunem povestea lor prin fotografie.

Suntem alaturi de voi

Fotografie de nunta, fotografie de botez sau fotografie de eveniment, pentru noi este acelasi lucru. Suntem dedicati evenimentului, ne distram impreuna cu voi – in timp ce surprindem cele mai frumoase reactii – si va ajutam sa aveti o zi minunata. Pentru ca am acumulat experienta din 2012 de cand fotografiem la nunti si alte evenimente, venim in ajutorul vostru cu sfaturi si idei.

Ce inseamna o fotografie de nunta de pus in rama

O fotografie de nunta reusita este aceea in care se vede naturaletea. Noi nu intervenim asupra momentelor, nu le regizam.  Fotografia de nunta trebuie sa vorbeasca despre voi – asa cum sunteti si despre ce ati trait in acea zi minunata – emotii.

Prieteni sau clienti?

Nu ne place sa ne laudam, dar majoritatea celor cu care am colaborat la diverse evenimente, am ramas prieteni. Consideram ca o colaborare reusita se bazeaza pe chimia dintre noi, conexiune si comunicare libera.

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca suntem faini! 🙂

Daca ti se pare un chin sa stai la poze, atunci ai ajuns unde trebuie. Suntem aici sa fotografiem bucuria, rasul, emotiile, frumusetea voastra naturala si unei zile minunate. Astfel ca vom face tot posibilul sa va relaxati, sa fiti voi, sa va simtiti confortabil si sa radeti. Vrem sa uitati ca suntem cu voi acolo si va fotografiem.

„Cand cuvintele devin neclare, ma voi cocentra pe fotografii. Cand imaginile nu vor mai fi de calitate, ma voi multumi cu tacerea.”

ANSEL ADAMS

„Nu esti decat tu si camera ta. Limitele in fotografiile tale sunt in tine, pentru ca ceea ce vedem este ceea ce suntem”

ERNST HASS

Nunta Eliza si Alin – 14 mai 2022

Chiar daca au amanat nunta din cauza pandemiei, ziua lor a fost una foarte speciala. Alaturi de ei a fost si Aris - bebelusul din burtica.

Cum alegi un fotograf de nunta

Cum alegi un fotograf de nunta Oferta de fotografi de nunta este foarte bogata, dar un singur fotograf/sau doi va/vor fi alaturi de voi

Cât mai e pâna la purificare?

Fotografi profesionisti la eveniment. Am citit recent într-o carte de specialitate despre industria fotografiei de eveniment și cum stau lucrurile la nivel internațional. Această carte descrie

Urmareste-ne pe Facebook.

Viziteaza site-ul in engleza
Go to Top