TESTIMONIALE

Nu trebuie sa fi in camera cand oamenii se uita la fotografiile tale. Fotografiile ar trebui sa vorbeasca de la sine.

Adriana & Claudiu

„Am căutat foarte mult fotografi de nunta pentru ziua noastră specială întrucât ne doream sa vedem poze in care fie surprinse momente inedite, zâmbete reale, lacrimi de fericire si nu niste poze cu oameni aranjati de către cineva anume pentru a da bine pe hârtie. Am gasit nu unul ci doi fotografi de nunta: Mada & Cipri sau „Foto y Cafe”.  Pe langa faptul ca a fost love at first sight la o cafea,  i-as descrie ca pe 2 tineri pasionati de fotografie si „always ready to go the extra mile” încât sa uiti de tracul si emotiile de rigoare care vin odata cu evenimentul si cu care te vei simti in largul tau de îndată. Rezultatul pentru noi a fost pe masura asteptarilor…oameni frumosi, poze minunate, multe amintiri frumoase si…o surpriza uriasa care ne aduce mereu aminte de ei (surpriza e surpriza si nu se spune ).”


Olimpia & Adrian

„Pe Mada si Cipri, i-am vazut in “actiune” ca fotografi de nunta la niste prieteni. Ne-au placut de la inceput. Inca de la nunta respectiva le-am cerut o carte de vizita si intr-o saptamana ne-am si intalnit sa discutam cu ei ce ne dorim. Am descoperit niste oameni (si spun oameni, pentru ca asa sunt in adevaratul sens al cuvantului) foarte calzi si foarte deschisi. Oferta lor de servicii este foarte variata, in functie de bugetul si dorintele fiecaruia. Noi am avut 3 sedinte foto (logodna, nunta si love the dress  ). Pot spune ca prima sedinta a fost foarte utila pentru ca abia ne-am putut cunoaste mai bine si in ziua nuntii nu am fost deloc stresati de fotografi. Experienta noastra cu Foto y Café, a fost una minunata: am gasit doi oameni dedicati, cu idei, care aduc multa buna dispozitie si care cumva reusesc sa te faca sa te simti tu si care mai si transmit asta prin pozele lor. Produsul final (albume foto, CD-uri) este de foarte buna calitate si asta pentru ca pun foarte mult accent pe comunicare si colaborare. Sunt doi profesionisti dar pe deasupra sunt si foarte umani, si asta chiar cred ca face diferenta.”


Paula & Ovidiu

„Mulțumim din suflet pentru tot. Pozele sunt extraordinare si voi sunteți niște oameni de excepție si niște profesioniști desăvârșiți. Ne bucurăm foarte mult ca v-am cunoscut si am avut inspirația de a va alege pentru a realiza fotografiile nunții noastre cât si trash the dress-ul . Va dorim sa va bucurați de mult succes in ceea ce faceți. Pentru a va aduce aminte cu plăcere de clipele deosebite din viața voastră , va recomandam cu drag ca fotografi de nunta – FotoyCafe Mada Si Cipri ”


Ana

„Imi plac pozele…nici macar nu pot sa va explic cat. Iubesc ca transmit exact emotia din momentul in care au fost facute. Am trait nunta pas cu pas din nou.

Va multumim din suflet pentru amintiri care vorbesc.

PS: Albumul e genial. Nu a fost persoana care sa nu laude viziunea fotografilor.”


Ecaterina & Radu

„Multumim mult pentru fotografii. Sunt cele mai frumoase.” (E & R)


M & A

„Multumim mult pentru fotografii. Sunt minunate! Va pupam!”


D & O

„Ne-au placut foarte mult pozele. Multumim mult! Nu ne mai saturam de ele…iar albumul este un deliciu. Recomandam ca fotografi de nunta pe Mada si Cipri – Foto y Cafe.”

fotografi de nunta brasov

CINE SUNTEM? CE FACEM? DE CE FOTO Y CAFE?

Noua ne place sa surprindem emotia, ne place sa spunem povesti prin fotografii, acesta fiind si scopul nostru: sa redam viata in imagini. „Nu este vorba de sarut, ci de momentul de dinainte si cel imediat urmator. Momentele pe care nu le stii.” sunt cuvintele lui Jasmine Star o profesionista in fotografia de nunta. Asta vrem si noi sa surprindem si acesta este stilul nostru: fotografia jurnalistica (instantaneul). Aparatul foto este doar o extensie a ochiului si a sufletului nostru.

CITESTE MAI MULT
Urmareste-ne pe Facebook
Viziteaza site-ul in engleza