wedding photographer

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII

Sedinta foto Trash the dress

In urma acestei sedinte foto, pe langa distractie, veti ramane cu niste amintiri frumoase dar si cu niste fotografii aparte, iesite din tipare.

Sedinta foto de logodna

Aceasta sedinta foto o recomandam pentru ca astfel ne putem cunoaste mai bine, ne imprietenim si ne obisnuim fiecare cu stilul celuilalt. In felul acesta la nunta totul se va desfasura mult mai bine si mult mai relaxat.

Pentru ce evenimente ne puteti contracta

  • Nunta
  • Botez
  • Petreceri private
  • Petreceri corporate
  • Cununie Civila
  • Vezi mai mult
fotograf de nunta

„Am căutat foarte mult un fotograf de nunta pentru ziua noastră specială întrucât ne doream sa vedem poze in care fie surprinse momente inedite, zâmbete reale, lacrimi de fericire si nu niste poze cu oameni aranjati de către cineva anume pentru a da bine pe hârtie. Am gasit, nu un fotograf de nunta, ci doi fotografi de nunta: Mada & Cipri sau „Foto y Cafe”.  Pe langa faptul ca a fost love at first sight la o cafea,  i-as descrie ca pe 2 tineri pasionati de fotografie si „always ready to go the extra mile” încât sa uiti de tracul si emotiile de rigoare care vin odata cu evenimentul si cu care te vei simti in largul tau de îndată. Rezultatul pentru noi a fost pe masura asteptarilor…oameni frumosi, poze minunate, multe amintiri frumoase si…o surpriza uriasa care ne aduce mereu aminte de ei (surpriza e surpriza si nu se spune ).”

Adriana & Claudiu

„Pe Mada si Cipri, i-am vazut in “actiune” ca fotografi de nunta la niste prieteni. Ne-au placut de la inceput. Inca de la nunta respectiva le-am cerut o carte de vizita si intr-o saptamana ne-am si intalnit sa discutam cu ei ce ne dorim. Am descoperit niste oameni (si spun oameni, pentru ca asa sunt in adevaratul sens al cuvantului) foarte calzi si foarte deschisi. Oferta lor de servicii este foarte variata, in functie de bugetul si dorintele fiecaruia. Noi am avut 3 sedinte foto (logodna, nunta si love the dress  ). Pot spune ca prima sedinta a fost foarte utila pentru ca abia ne-am putut cunoaste mai bine si in ziua nuntii nu am fost deloc stresati de fotografi. Experienta noastra cu Foto y Café, a fost una minunata: am gasit doi oameni dedicati, cu idei, care aduc multa buna dispozitie si care cumva reusesc sa te faca sa te simti tu si care mai si transmit asta prin pozele lor. Produsul final (albume foto, CD-uri) este de foarte buna calitate si asta pentru ca pun foarte mult accent pe comunicare si colaborare. Sunt doi profesionisti dar pe deasupra sunt si foarte umani, si asta chiar cred ca face diferenta.”

Olimpia & Adrian

„Mulțumim din suflet pentru tot. Pozele sunt extraordinare si voi sunteți niște oameni de excepție si niște profesioniști desăvârșiți. Ne bucurăm foarte mult ca v-am cunoscut si am avut inspirația de a va alege pentru a realiza fotografiile nunții noastre cât si trash the dress-ul . Va dorim sa va bucurați de mult succes in ceea ce faceți. Pentru a va aduce aminte cu plăcere de clipele deosebite din viața voastră , va recomandam cu drag ca fotografi de nunta – FotoyCafe Mada Si Cipri ”

Paula & Ovidiu