Cabina foto Brasov – Cabina Foto y Cafe

exact ce ai nevoie pentru un eveniment de succes.

Cabina foto Brasov este disponibila pentru Brasov si imprejurimi. Suntem siguri ca veti fi cuceriti de serviciile noastre: printuri personalizate, calitatea profesionala a fotografiilor si a sistemului de lumini si posibilitatea de a aplica banda magnetica pe fotografii.

Cabina Foto y Café (cabina foto Brasov) este un studio foto mobil pentru nunti, botezuri si alte evenimente, necesita un spatiu mic, poate fi instalata in orice locatie din Brasov sau imprejurimi.

Cabina foto Brasov va face deliciul tuturor invitatilor. Scrie-ne!

cabina foto y cafe inchiriere photo booth nunta cabina foto vintage

Nu ai marturii?

Nu trebuie sa te mai gandesti ce marturii sa alegi. Fotografiile printate la cabina foto sunt o alternativa potrivita la marturiile clasice.

Fotografii nelimitate

Da, poti face cate fotografii doresti. Poti face si o copie pentru parinti sau bunici.

Calitate

Printul este de calitate superioara. Este important pentru noi ca tu sa poti pastra fotografia si sa o poti arata si nepotilor tai.

Merita investitia?

Da, merita! Amintirile pentru o viata sunt o investitie si nu o cheltuiala.

Alege un GUESTBOOK

Vrei sa iti lase invitatii un gand si in acelasi timp sa vezi cum s-au distrat? Alege un Guestbook. Peste ani si ani, singura amintire cu care vei ramane, va fi acest album cu fotografii.

Cate ore pot inchiria cabina?

Avem mai multe pachete. Putem fi alaturi de voi 2 ore sau pana la sfarsitul petrecerii.

Tu alegi.

Asistenta non-stop

Nu te lasam singur. Va fi un asistent prezent pe tot parcursul inchirierii cabinei foto pentru a se asigura ca totul va fi asa cum trebuie.

La ce eveniment pot inchiria cabina foto?

Poti alege cabina foto la orice eveniment: nunta, botez, petrecere privata, aniversare, majorat, petrecere de absolvire, petrecere de Halloween.

Va fi distractiv?

Va fi foarte distractiv. Avem masti, peruci, ochelari haiosi, palarii, mesaje amuzante(propsuri). Poti face fotografii serioase sau haioase. Poti face singur sau impreuna cu prietenii, colegii, familia. Distractie garantata!

Grafica personalizata

Grafica fotografiilor va fi personalizata in functie de eveniment. De asemenea poti alege sa fie una sau mai multe pozitii pe fotografie.  Tu stabilesti si dimensiunea fotografiilor printate: 10×15 sau 5×15.

Fotografii magnetice

Daca doresti, putem aplica banda magnetica pe spatele fotografiilor.

Contacteaza-ne pe Facebook