20 moduri atractive de a folosi culoarea anului Pantone la nunta ta

Culoarea anului Pantone 2020 este Albastru clasic: o nuanță elegantă ce evocă simplitatea. Sugerând culoarea oceanului și a cerului la miezul nopții, nuanța denotă un sentiment de pace și liniște.

Este o nuanță care merge perfect la nunți în orice sezon. Noi o iubim, pentru că e clasică.

„Trăim vremuri care necesită încredere şi credință. Acest tip de constanţă şi certitudine este exprimat de Pantone 19-4052 Classic Blue, o nuanţă de albastru solidă pe care te poţi baza întotdeauna. Albastrul clasic ne încurajează să privim dincolo de evident, să ne dezvoltăm gândirea”, a transmis Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

Pentru mirii care vor să incorporeze la nuntă culoarea anului (nuanțe de albastru), am adunat cele mai frumoase idei pentru acest lucru. Puteți începe cu un inel de logodnă cu piatră safir, invitații de nuntă cu text albastru, pantofii – pentru „ceva albastru„ și continuați cu decorul de la sală.

Vedeți mai jos cele 12 idei inspirate de Albastrul Clasic, culoare anului 2020!

01. Culoarea anului la invitațiile de nuntă

Pregătește scena pentru ziua cea mare, chiar înainte să înceapă, cu o invitație cu impact. Albastru clasic este o nuanță suficient de adâncă pe care o poți folosi atât pentru text cât și pentru fundal. Acestea fiind spuse, credem că se potrivește mai ales cu un accent metalic auriu, așa cum se arată in fotografia de mai jos. Poți folosi aceleași nuanțe pentru panoul de la intrare cu aranjarea la mese, meniurile și numerele de pe mese.

02. Culoarea anului la pantofi

Dacă vrei să ții cont de superstiții, să nu uiți la nuntă de următoarul lucru: ”Ceva nou, ceva vechi, ceva împrumutat și ceva albastru”. De ce să nu fie acel ”ceva albastru” chiar pantofii de mireasă?

03. Albastru clasic în buchetul de mireasă

Poate fi dificil să incorporezi albastru în florile de nuntă, dar această mireasă a facut-o foarte frumos.

04. Costum mire albastru clasic

Băieții de asemenea pot adopta această tendință prin purtarea unui costum albastru. Ne place această ținută, mai ales accesorizată cu o cravată în ton. Chiar și cavalerii de onoare se pot asorta cu un papion albastru clasic.

05. Albastru clasic la papion

Pe lângă pantofi, costum sau cravată, mirii pot opta pentru un element mai discret dar de efect: papionul.

06.  Albastru clasic în ținuta cavalerilor de onoare

Costumația cavalerilor de onoare poate fi de asemenea în ton cu culoarea anului.

07. Culoarea anului in ținuta domnișoarelor de onoare

Poți cumpăra pentru domnișoarele de onoare rochii albastre. Ai grijă să găsești un model care să le avantajeze pe toate.

08. Cocarde pentru invitați și brățări domnișoare de onoare

Cocardele pentru familie și brățările pentru domnișoarele de onoare pot fi realizate cu flori sau elemente în nuanțe de albastru.

09. Pahare pentru miri și nași decorate și pictate în nuanțe de albastru

V-ați gândit că ați putea folosi culoarea anului la paharele de miri și nași? Paharele decorate sunt la modă, chiar și cele pictate manual. Dacă nu știți de unde să le achiziționați, vă recomandăm să apelați la Just Madi. Tablouri, sticle, tava miresei – se realizează la comandă în culorile și tema propusă de voi.

10. Cercei cu piatră safir

Dacă rochia este destul de încărcată poți folosi ca accesoriu doar o pereche de cercei cu piatră safir. Întreabă-ți apropiații, poate cineva are să îți împrumute.

11. Colier elegant cu pandantiv  albastru

Un decolteu generos la rochie poate fi umplut de un colier elegant cu pandantiv albastru.

12. Brățară cu perle sau pietre albastre

Dacă alegi să porți cercei si colier cu perle, poți adăuga și o brățară cu perle și mărgele albastre. De asemenea, poți alege și o brățară cu pietre albastre, în set cu cerceii și colierul.

13. Culoarea anului la accesoriile pentru păr

Indiferent dacă ești o mireasă boemă, modernă sau tradițională, accesoriile pentru păr sunt o categorie care nu trebuie să fie trecute cu vederea, sunt practic bijuterii pentru părul tău. Completează-ți ținuta/coafura de mireasă cu un accesoriu albastru: agrafă, diademă, floare, pieptăn sau ac de păr.

14. Jarteaua în culoarea anului

Dacă nu dorești să ieși în evidență cu ceva albastru, sau vedeta nunții tale este altă culoare, atunci te poți rezuma la jartea.

15. Albastru la ochi

Dacă ești mai îndrăzneață, gândește-te la un fard de pleoape albastru. Aleasă cu grijă nuanța, poate scoate în evidență ochii alabastrii. Dacă un fard de pleoape este prea mult, se poate aplica un creion de ochi de culoare albastră.

16. Manichiura în nuanțe de albastru clasic

O manichiură și o pedichiură într-o nuanță de albastru sunt la modă. De ce nu și la nuntă? Îndrăznește!

17. Lumânări de nuntă

O fundă din satin sau chiar niște flori albastre, se pot integra perfect în aranjamentul pentru lumânările de la nuntă.

18. Aranjamente florale pentru decorarea meselor de la restaurant

Dacă vrei să continui în același stil, poți face la fel și aranjamentele cu flori de pe mesele de la sală.

19.  Albastru clasic la fețele de masă

Uită de clasicele fețe de masă albe de la sală și alege unele albastru clasic. Ne place cum albastrul închis face orice masă să iasă în evidență, mai ales când este completată de farfurii neutre sau farfurii (și alte decorațiuni sau veselă) cu detalii aurii.

20.  Tortul mirilor în culoarea anului

Tortul este unul dintre cele mai importante componente de la nuntă. Unii miri aleg un tort tradițional, în timp ce alții aleg un tort care le reflectă stilul individual. Torturile albastre sunt cu siguranță o alegere unică.

Citeste si alte articole. Mergi la Blog.

Da Like paginii noastre de Facebook si fi la curent cu noutatile.